2013. augusztus 28., szerda

A vitorlás

Törött álmok vitorlását sodorja a szél Idelent egy bolond ember örökké remél. Átkozottul élve talán beköszönt a tél, Ha lelkem nyáron minden percben rettegetten fél. Álmok vitorlása néha parton meg-meg áll, Ha búcsúzni kell, integet, ha marad, eltalál. Örvény mélyén forgolódva válaszokra vár, Ki az a lány, aki maradt s érte miért nem kár? Múló vihar után néha előbukkanó Kapitánya a hajónak, nem elmondható. Csak néz, és gondol arra most még, aki maradó, Csak menne tovább, de nem hagyja: szíve, pusztító. Végül én is megfordulok, nem nézem tovább Aki tovább nézett akkor, az maradt alább, Mert gyengeségünk büszkeségbe fordulhatott át, De vitorlásunk felszántja a sötét óceánt.

2 megjegyzés:

  1. This sailing is amazing Really I like it ,BookMyEssay provides professional
    PHP Homework Help. Our knowledgeable experts help students with their PHP assignments so they can succeed in their web development coursework. Reliable and reasonably priced assistance.

    VálaszTörlés
  2. This sailing is incredible. I really enjoy it.Complete
    SQL Database Services are offered by Qdexi Technology, which also offers professional solutions for database development, optimization, and management. For reliable, effective, and customized SQL database solutions, rely on Qdexi.Yep.

    VálaszTörlés